Aankoopopdrachten & tarieven

Wij werken altijd op basis van NO CURE NO PAY 

 

Tarief Zoeken & Aankopen

Woning met een koopsom tot € 300.000,-                                   € 2000,- (excl. 21% btw)

Woning met een koopsom vanaf € 300.000,-                              0,7% van de koopsom (excl. 21% btw) 

Zelf een woning gevonden? Dan kun je gebruik maken van ons tarief voor gerichte aankoopbegeleiding. Een eenmalige gerichte complete begeleiding van A tot Z . 

Vast bedrag:                                                   €1500,- (excl.btw)

Koopsom boven de €250.000,- is het tarief in overleg, afhankelijk van het object.

Combinatie Tarief Aankopen en Verkopen
Wanneer je jouw huidige woning bij ons in de verkoop zet, kun je gebruik maken van ons scherpe combitarief (aan- en verkooptarief). Vraag gerust naar de voorwaarden. 

 

Zoeken & Aankopen

Je aanstaande huis op een presenteerblaadje met de opdracht tot Zoeken & Aankopen.

Ons meest uitgebreide "full service"pakket is een opdracht tot Zoeken & Aankopen:

 • zoeken naar jouw droomhuis door het in kaart brengen van je woonwensen
 • je ontvangt alle nieuw in de verkoop genomen woningen per mail.
 • de woning die je hebt uitgekozen/gevonden gaan wij samen bezichtigen (3 keer, daarna in overleg)
 • wij vragen de relevante informatie op en nemen deze voor je door, je kunt dan denken aan controleren van een splitsingsakte, bewijs van eigendom, stukken V.v.E., erfpachtakte en dergelijke
 • wij controleren de informatie van gemeente, Kadaster en het Bodemloket i.v.m. bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks, publiekrechtelijke verplichtingen etc.
 • wij maken een uitgebreid bezichtigingenverslag met hierin: onze bevindingen over de woning, verslag van de bijbehorende stukken, verslag van ons onderzoek,
 • bouwkundige staat van de woning voor zover waarneembaar,
 • onderzoek naar de marktwaarde, advies over de realistische marktwaarde van de woning,
 • advies over de onderhandelingen met alle (ontbindende) voorwaarden
 • voeren van onderhandelingen, altijd in overleg
 • na aankoop: controleren van de koopakte
 • regelen van de bouwkundige keuring en daar ook bij aanwezig zijn
 • uitgebreide toelichting op de koopakte tijdens een persoonlijk gesprek en deze samen met u ondertekenen
 • adviseren over een goede notaris en eventueel – indien gewenst – adviseren over een goede hypotheekadviseur
 • bewaken van de belangrijke data uit de koopakte
 • controleren van de stukken van de notaris voor de overdracht
 • u ontvangt een mail met de eenmalige aftrekposten i.v.m. het afsluiten van een hypotheek voor de overdracht inspecteren van de woning
 • eindinspectie voorafgaand aan levering van de woning
 • bezoek aan de notaris tijdens de juridische overdacht en sleuteloverdracht

 

Wie op dit moment een woning zoekt merkt het al snel; er is maar erg weinig aanbod en woningen die te koop komen zijn vaak al snel verkocht. Hierdoor maak je als woningzoeker grote kans achter het net te vissen en gaat je droomhuis aan je neus voorbij. Het aanbod kunnen wij niet vergroten, we kunnen wel zorgen dat wij op het juiste moment met onze neus vooraan staan, om wél die ene bijzondere buitenkans te kunnen grijpen.  Als makelaar weten wij vanuit ons netwerk vaak al welke woningen binnenkort in de verkoop komen en dat kan net de benodigde voorsprong opleveren.  

 

Wij snappen dat je niet zomaar een huis zoekt, maar precies dat juiste huis. Zoiets is niet altijd exact te omschrijven. Die klik met de woning is een kwestie van onderbuikgevoel. Een woning moet de goede energie bieden. Zodra je binnenkomt weet je het vaak al wel;dit is het.

Dat gevoel zit niet altijd in het gebouw, de locatie og het interieur. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Wij weten dat als geen ander, dat is ons vak.   

 

Bij de aankoop van een woning is goed advies erg belangrijk. Je wilt natuurlijk wel weten of het huis waar je je zinnen op hebt gezet daadwerkelijk je droomhuis is op de lange termijn. Wij helpen je bij zoektocht naar het huis dat past bij je budget, behoeften en smaak. Doordat wij deze regio uitstekend kennen én vanwege ons uitgebreide netwerk, weten wij wat er speelt in de markt en ook welke woningen binnenkort in de verkoop gaan komen. Dit kan in de huidige markt net even voorsprong opleveren en ervoor zorgen dat je niet (weer) achter het net vist. Veel mensen denken dat een aankoopmakelaar erg kostbaar is, maar dat valt reuze mee; een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf doorgaans terug.     

Wij begeleiden het hele proces
Je kunt ons inschakelen voor het hele aankoopproces of u nu al zelf een huis op het oog heeft of niet. Wij werken met duidelijke tarieven en doen je hiervoor graag een passend aanbod.

Na de verkoop houdt onze service uiteraard niet op en staan wij je graag met raad en daad terzijde. Voor zaken zoals het bewaken van de ontbindende voorwaarden, controle van de notariële transportakte en de afrekening, eindinspectie van de woning en het inlichten van de diverse betrokken instanties kun je op ons rekenen. 

Kijk ook hier voor meer informatie!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring