Verkoop

Je huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Althans, voor de meesten mensen niet. Daarom staan wij je graag met raad en daad terzijde tijdens het hele verkooptraject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als je jouw woning bij ons in verkoop geeft, kun je erop rekenen dat wij je zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen nemen. Ook komen wij altijd gratis en geheel vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling van je woning. Uiteraard nemen we graag uitgebreid de tijd voor je om duidelijk je wensen in kaart te brengen en geven wij advies over het verkoopklaar maken van de woning. Persoonlijk contact en oprechte aandacht vinden wij erg belangrijk.


Wat doen wij voor je?

Huize Bier Makelaars tekent voor de totale begeleiding bij het verkopen van jouw woning. Concreet houdt dat in dat wij het volgende voor je verzorgen:

  • Het bepalen van de vraagprijs
  • Professionele presentatie van uw woning d.m.v. foto's, plattegronden 2D & 3D, video, 360 graden
  • Promotie op Funda, bedrijfswebsite, advertentie in dagblad en op sociale media en LED presentatie in etalage
  • Begeleiden van bezichtigingen
  • Het voeren van de onderhandelingen
  • Opstellen en uitgebreid toelichten van de koopakte
  • Afhandeling bij de notaris
  • De financiële afwikkeling
  • Evaluatie/nazorg

Maar wij beginnen natuurlijk met een uitgebreid gesprek waarin wij samen met jou duidelijke afspraken maken, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

De vraagprijs bepalen
Het is van belang om een goede, realistische prijs voor jouw/jullie woning te vragen. Daarom doen wij een grondige inspectie van de woning en een uitgebreid veldonderzoek. Wij raadplegen diverse registers, databases en andere informatiebronnen, kijken naar de bouwkundige staat en de kwaliteit van het huis en controleren het bestem­mingsplan en de milieuaspecten. Bij appartementen wordt ook gekeken naar de status van de Vereniging van Eigenaars en het Onderhoudsfonds.

Inzetten van media
Goede marketing is ook bij woningverkoop heel belangrijk. Huize Bier Makelaars weet als geen ander op welke manieren zoveel mogelijk kopers te bereiken zijn en in welke (sociale) media het meest geschikt zijn om in te adverteren.
Daarnaast stellen wij een publiciteitsplan op waarbij wij samen met u bepalen welke (sociale) media wij inzetten om je woning onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om advertenties in de lokale krant of de voorpagina van de Funda-site, dé woningsite van de NVM. Verder zorgen wij uiteraard voor een duidelijke en informatieve presentatie in een brochure voor de kandidaat-kopers.

Afwikkeling
Wij zorgen ook voor de afwikkeling en leggen het formeel-juridische deel van de verkoop vast in een koop­akte. Dat is ook het moment waarop alle onzekerheden en vragen opgelost moeten zijn en de verkoop een feit wordt. Er kunnen nogal wat onzekerheden en vragen leven want bij een verkooptransactie spelen heel wat specifieke zaken een rol. Denk aan verborgen gebreken (olietank, asbest) en erfdienstbaarheden, maar bijvoor­beeld ook aan het functioneren van de Vereniging van Eigenaars als het gaat om een appartement. Een goede formulering in de koopakte is dan ook van essentieel belang. Bij ons mag je rekenen op de juiste adviezen voor een onbezorgde afwikkeling van de verkoop. Ook na de verkoop kun je nog steeds bij ons terecht met vragen. Een kwestie van nazorg en ook bewijs dat deskundig advies zijn waarde bewijst.

Persoonlijk, deskundig en actief! Dat is de kracht van Huize Bier Makelaars.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring